Singh Par Ek Kamal Raajit Is Maithili Bhagwati Geet Lyrics Sung By Sharda Sinha & Hemkant Jha . This Song Is Written By Traditional ...
Singh Par Ek Kamal Raajit Is Maithili Bhagwati Geet Lyrics Sung By Sharda Sinha & Hemkant Jha. This Song Is Written By Traditional While Music Composed By Sharda Sinha. It’s Released By T-Series.
फिल्म: भवानी दयानी (Album: Bhavani Dayani)
गायिका: शारदा सिन्हा (Singer: Sharda Sinha)
गीतकार: पारंपरिक (Lyrics: Traditional)
संगीतकार: शारदा सिन्हा (Music: Sharda Sinha)
लेबल: टी-सीरीज (Lable: T-Series)
आवाहनं न जानामि न जानामि विसर्जनम् ।
पूजां चैव न जानामि क्षम्यतां परमेश्र्वरि ॥
सिंह पर एक कमल राजित ताहि ऊपर भगवती।
आवाहनं न जानामि न जानामि विसर्जनम् ।
पूजां चैव न जानामि क्षम्यतां परमेश्र्वरि ॥
सिंह पर एक कमल राजित ताहि ऊपर भगवती।
सिंह पर एक कमल राजित ताहि ऊपर भगवती।
हंसती खल खल दांत झल झल, रूप सुन्दर भगवती ।।
सिंह पर एक कमल राजित ताहि ऊपर भगवती।
शन्ख गहि गहि, चक्र गहि गहि, ख्डग गहि जगतारिनी।
हंसती खल खल दांत झल झल, रूप सुन्दर भगवती ।।
सिंह पर एक कमल राजित ताहि ऊपर भगवती।
शन्ख गहि गहि, चक्र गहि गहि, ख्डग गहि जगतारिनी।
शन्ख गहि गहि, चक्र गहि गहि, ख्डग गहि जगतारिनी।
परसु गहि गहि, पाश गहि गहि, असुर दल संघारिनी।।
सिंह पर एक कमल राजित ताहि ऊपर भगवती।
उदित दिनकर लाल छवि निज रूप सुन्दर भगवती।
परसु गहि गहि, पाश गहि गहि, असुर दल संघारिनी।।
सिंह पर एक कमल राजित ताहि ऊपर भगवती।
उदित दिनकर लाल छवि निज रूप सुन्दर भगवती।
उदित दिनकर लाल छवि निज रूप सुन्दर भगवती।
जीभ लह लह, लाल लोचन श्रवण कुंडल शोभती।
सिंह पर एक कमल राजित ताहि ऊपर भगवती।
नाथ सब अनाथ के माँ भक्तजन प्रतिपालिनी।
जीभ लह लह, लाल लोचन श्रवण कुंडल शोभती।
सिंह पर एक कमल राजित ताहि ऊपर भगवती।
नाथ सब अनाथ के माँ भक्तजन प्रतिपालिनी।
नाथ सब अनाथ के माँ भक्तजन प्रतिपालिनी।
महामाया देवी मैया, दुर्गा दुर्गतिनाशिनी।
सिंह पर एक कमल राजित ताहि ऊपर भगवती।
हंसती खल खल दांत झल झल, रूप सुन्दर भगवती।
सिंह पर एक कमल राजित ताहि ऊपर भगवती।
महामाया देवी मैया, दुर्गा दुर्गतिनाशिनी।
सिंह पर एक कमल राजित ताहि ऊपर भगवती।
हंसती खल खल दांत झल झल, रूप सुन्दर भगवती।
सिंह पर एक कमल राजित ताहि ऊपर भगवती।
सिंह पर एक कमल राजित ताहि ऊपर भगवती।

Sharda Sinha
Hemkant Jha

Avahanam na janaami na janaami visarjanam
pojaam chaiv na janaami chhamytaam parmeshwari
singh par ek kamal raajit taahi oopar bhagwati
singh par ek kamal raajit taahi oopar bhagwati
hansati khal khal jhal jhal, roop sundar bhagwati
sinh par ek kamal raajit taahi oopar bhagwati
shankh gahi gahi chakra gahi gahi khadag gahi jagtaarini
shankh gahi gahi chakra gahi gahi khadag gahi jagtaarini
parshu gahi gahi, pasha gahi gahi, asur dal sanghaarini
sinh par ek kamal raajit taahi oopar bhagwati
udit dinkar lal chhavi nij roop sundar bhagwati
udit dinkar lal chhavi nij roop sundar bhagwati
jeev lah lah, lal louchan shravan kundal shovati
sinh par ek kamal raajit taahi oopar bhagwati
naath sab anath ke maa bhaktjan pratipaalini
naath sab anath ke maa bhaktjan pratipaalini
mahamaya devi maiyya durga durgatinashini
singh par ek kamal raajit taahi oopar bhagwati
hansati khal khal jhal jhal, roop sundar bhagwati
singh par ek kamal raajit taahi oopar bhagwati
singh par ek kamal raajit taahi oopar bhagwati
Sharda Sinha
Hemkant Jha
No comments